Creare site web, creare magazin online
site agentie turism CMS, aplicatii web, design sigle

Soluţii in online şi offline

WebStreet furnizeaza:

Descoperiti cum sa va extindeti acoperirea, cum sa pastrati clientii, cum sa cresteti profiturile.

Experienţă şi creativitate

In fiecare nou proiect, WebStreet pune la dispozitie clientului experienta de peste 15 ani in dezvoltarea de site-uri web, aplicatii web construite conform specificatiilor, design si consultanta pentru atingerea obiectivelor proiectelor. Folositi solutiile WebStreet pentru site-uri Internet. Explorati portofoliul de lucrari, apoi cereti o oferta pentru proiectul Dvs.

Inovaţie eficientă

CMS.AXART este un sistem de administrare a continutului si structurii pentru site-uri web (prezentare PDF). Am construit acest sistem pentru a putea oferi o solutie fiabila, flexibila si usor de folosit pentru agentii de turism, magazine online, site-uri de prezentare.

 

Exploreaza

Cele mai recente lucrari din portofoliu

Portofoliul nostru contine zeci de proiecte realizate pentru agentii de turism.
Pentru agentia Dvs., putem furniza solutia ideala bazata pe mai mult de 18 ani de experienta.

Vizitati portofoliul nostru de magazine online. Prezentari detaliate ale produselor, structurare inovatoare a informatiei, cos de cumparaturi si cont client, facilitati extinse.

Pentru site-urile de prezentare cu sistem de administrare folosim solutia CMS.AXART, prin care puteti gestiona un numar practic nelimitat de pagini ale site-ului Dvs.

Un design de sigla reusit presupune transformarea specificatiilor transmise de client intr-un simbol grafic. Sigla transmite vizual valorile si istoricul companiei/ produsului pentru care a fost creata, este unica, iese in evidență în fața competitorilor, si este concepută pentru un segment de piață bine definit.

Crearea siglei este un proces creativ cu etape clare care implica validari multiple din partea clientului pentru a obtine versiunea finala a design-ului de sigla.

Ofertele WebStreet

Oferta site agentie turism

Download
Oferta site agentie turism

Oferta magazin online

Download
Oferta magazin online

Oferta design sigla

Download
Oferta design sigla

Oferta site de prezentare

Download
Oferta site de prezentare