Despre noi

WebStreet este o firma de New Media (aplicatii web, web design si grafica in format digital) cu sediul in Bucuresti - Sector 3, Romania. Compania a fost fondata in anul 2001 cu denumirea TheSign si a acumulat pana in anul 2009 un numar de peste 60 de companii in portfoliul sau. Incepand din februarie 2009 denumirea firmei s-a schimbat in WebStreet,  activitatea fiind orientata in special catre dezvoltarea de site-uri web cu continut dinamic: creare de site-uri pentru agentii de turism, creare de magazine online, site-uri de prezentare.

Suntem ceea ce vedeti in aceste pagini: generatori de imagine. Alaturi de "imagine" puteti pune "interfata, Internet, produs, firma". Fascinati de estetica si utilitate, facem din aceste doua directii un mod de viata. Ne ofera confortul creativitatii, iar clientii beneficiaza de rezultatele unei munci facute cu daruire.

Furnizam design-uri grafice personalizate pentru site-uri web - asigurand si componenta de programare necesara - , design de bannere publicitare, sigle si alte elemente de identitate vizuala, design complet de interfete grafice, prezentari multimedia.

Ne bucuram ca ne-ati vizitat si, daca prin prezentarea realizarilor noastre v-am convins ca suntem in masura sa construim imaginea Dvs., va rugam sa ne contactati.

Echipa WebStreet