Web design

WebStreet oferă servicii de web design personalizat pentru site-uri web creative și informative, cu un grad înalt de interactivitate. Păstrăm și extindem elementele de identitate vizuală existente, creăm scheme de culoare și teme specifice domeniului de activitate al afacerii Dvs.

Prin procesul de web design construim site-urile urmărind să obtinem profit pentru clienții noștri. Le punem la dispoziție instrumente create pentru a genera profit, și pentru a le spori popularitatea și credibilitatea în rândul potențialilor clienți.

Principiile de web design sunt aceleași ca și principiile de proiectare în general. Putem crea pagini web care care să îmbine într-un mod eficient cele două direcții principale: aspectul și funcționalitatea. Veți avea pagini web care arată mai bine și care își ating obiectivele într-un mod clar și eficient.

Web Design și aspectul site-ului

De obicei, atunci când se vorbește despre web design este de fapt vorba despre aspectul unei pagini web - dispunerea elementelor cheie (sigla, elemente de interactiune tip "call to action", promotii), felul în care pagina este afișată pe suprafața ecranului, calitatea imaginilor și a prelucrărilor grafice. în cazul în care aspectul este sărac sau nu funcționează bine - chiar dacă este vorba despre incompatibilitate a browserului, atunci clienții nu vor aprecia site-ul.

Sistemul de navigare în cadrul site-ului

Conceperea judicioasă a sistemului de navigare pe site-urile este o etapă a web design-ului care permite vizitatorilor să se orienteze cu ușurință, să găsească rapid informația pe care o caută, și să revină la pagini pe care le-au considerat interesante.

Utilizarea culorilor în web design

Culoarea este un mod excelent de a îmbunătăți aspectul unei pagini, și de a ajuta ca mesajul acesteia să fie transmis corect și eficient.