Creare magazin online produse vintage

Am incheiat lucrarile legate de crearea magazinului online Vintage-Monique.ro, destinat prezentarii si vanzarii de produse vintage.

Realizarea interfetei pentru utilizatori - zona publica a site-ului - a reprezentat un exercitiu de design pentru a crea atmosfera propice prezentarii unor produse cu valente mai degraba estetice decat practice. Din punct de vedere tehnic, magazinul online se bazeaza pe sistemul CMS.AXART, astfel incat structura site-ului si prezentarile produselor sunt usor de administrat.

Pentru fiecare produs din magazin pot fi prezentate mai multe imagini pentru a ilustra detalii de executie si produsul plasat intr-un decor adecvat.

Pe langa facilitatile standard ale unui magazin online, clientii au la dispozitie o lista de  produse favorite pe care o pot alimenta cu usurinta, si din care pot selecta produse pentru a fi adaugate la cosul de cumparaturi. Ei pot vota produsele, pot vedea istoricul cumparaturilor efectuate, pot specifica adrese de livrare diferite fata de cele setate in conturile lor.

Comenzile sunt transmise prin email catre administratorul site-ului, si sunt memorate in baza de date pentru prelucrari ulterioare (de ex. clasamente cu cele mai vandute produse din magazin).