Design si programare site web - site de promovare cosmetice naturale

Compania

Sysmed aduce un suflu nou pe piata romaneasca de produse cosmetice, furnizand consumatorilor din Romania o varietate mare de produse cosmetice originale de cea mai buna calitate fara a neglija aspectul important al preturilor de vanzare. Printre clientii Sysmed se numara lanturi farmaceutice prestigioase cum ar fi Centrofarm, Omnia, Iedera, Farmaplus precum si magazine cum ar fi Ki-Life, Perfect Nails, Solisan, Coka Club etc.

Cerintele si solutia

Ideea site-ului de cosmetice naturale a aparut din necesitatea de a atrage noi distribuitori si de a informa consumatorii despre gamele existente, caracteristicile lor si modul in care pot fi procurate. Site-ul ajuta clientul in alegerea produselor, reprezentand astfel un bun punct de sprijin pentru vanzare. De asemenea, persoanele care contribuie la distribuirea produselor sunt mai bine informate, capatand astfel un plus de incredere in produsele de cosmetica naturale.

In privinta siglei si a design-ului general, prezentarea respira prospetime si apropie vizitatorul de cuvantul cheie al site-ului: natural.

Din punct de vedere tehnic, implementarea sistemului CMS.AXART a permis lansarea rapida a site-ului si incarcarea informatiei si a structurii de catre persoane fara pregatire in tehnologii web. Administratorul site-ului poate oricand sa adauge noi game de produse, sau sa retraga de pe site informatii care nu mai sunt de actualitate.

Rezultatul

Site-ul este disponibil la adresa: www.cosmetice-naturale.ro.