Design web si programare - site agentie imobiliara

Compania

EuroDomus Real Estate Consulting s-a infiintat in noiembrie 2003 avand deschise in orasul Iasi trei puncte de lucru amenajate la standarde moderne si care beneficiaza de dotari tehnice de ultima ora. In anul 2005 EuroDomus a deschis un punct de lucru si in Bucuresti, urmand ca in 2006 sa infiinteze si alte filiale in marile orase ale tarii. De asemenea, a fost creat departamentul country development care actioneaza deja la nivel national urmarind reprezentarea intereselor si intampinarea solicitarilor clientilor, oriunde este necesar..

Cerintele si solutia

Dincolo de necesitatea unei prezente on-line de categorie business plus, proiectul a rezolvat si probleme legate de fluxul informational legat de cererile si ofertele imobiliare: stabilirea rolurilor si asigurarea functionalitatilor necesare vizitatorilor, consultantilor imobiliari, secretariatului si administratorului principal al site-ului.

Solutia aleasa - implementarea sistemului CMS.AXART - a permis ca intr-un timp relativ scurt zona specifica prezentarii companiei, a produselor, serviciilor si proiectelor sa poata fi gestionata de catre administratorul site-ului. In paralel s-a lucrat la finalizarea si particularizarea modulului IMMO.AXART destinat activitatii specifice.

Rezultatul - design si programare site web interactiv

Site-ul este disponibil la adresa: www.eurodomus.ro.