Relansarea site-ului web APLAST

Compania

APLAST este o companie cu capital integral romanesc ce a luat fiinta in anul 2000, ca o initiativa privata, 100% romaneasca, avand ca obiect de activitate productia de tamplarie din profile PVC.

In cei 6 ani de activitate Aplast a dovedit ca poate ajunge la performanta si a inregistrat o crestere continua a cifrei de afaceri. O companie cu doar 4 angajati in anul 2000 a devenit in 2006 cel mai mare producator de sisteme de ferestre si usi din Romania cu un numar de 350 de angajati. Caracterul puternic competitiv al acestui domeniu a determinat investitii permanente in tehnologii noi si in resurse umane.

Cerintele si solutia

Datorita dinamicii informatiei pentru pagina web, site-ul APLAST a impus implementarea unui sistem de gestionare a continutului. A fost aleasa solutia CMS.AXART datorita flexibilitatii, usurintei in utilizare, si a posibilitatilor de extindere oferite. In cadrul acestui proiect a fost dezvoltat un modul auxiliar specific pentru prezentarea locatiilor in care APLAST este prezenta cu birouri sau show-room.

Rezultatul

Site-ul este disponibil la adresa: www.aplast.ro.