Site de prezentare pentru FAE Drones

Clientul

FAE Drones furnizeaza solutii profesionale in domeniul productiei si exploatarii de drone pentru domenii de activitate care necesita procesare de date obtinute prin survolarea obiectivelor: Inspectie industriala, Cartografiere - GIS, Filmare aeriana, Fotografie aeriana, Agricultura, Securitate civila.

Misiunea FAE Drones este sa ofere solutii profesionale cu cerinte ridicate, pentru filmari / fotografii sau achizitii de date, cu ajutorul dronelor multirotor si a celor tip avion. Echipa FAE este formata din oameni pasionati de constructia UAV-urilor. Sunt alocate permanent cunostinte tehnice, resurse si timp pentru proiectarea si realizarea fiecarei solutii. Ing. Dragu Mihai are o experienta de 17 ani in domeniul telecomunicatiilor; piloteaza si construieste drone din anul 2009, fiind cel care a introdus si promovat la un nivel profesional serviciile aeriene realizate de UAV-uri in Romania.

Obiectivele proiectului

Scopul nostru a fost sa facem cunoscute solutiile oferite de FAE Drones, gama de produse existenta dar si modul in care acestea pot deservi intr-un mod avantajos si eficient cerinte prea putin cunoscute pe piata romaneasca.

Provocarea

Am inteles inca din prima faza dificultatea proiectului – situatia de pionierat in zona serviciilor industriale bazate pe utilizarea dronelor, dublata de utilizarea lor curenta – evenimente mondene, de familie, in general axate pe amuzament, in defavoarea pragmatismului.

La fel ca in perioada de inceput a companiei noastre, am mizat pe inteligenta financiara a clientilor si am pus accentul, in crearea site-ului, pe prezentarea avantajelor acestei tehnologii emergente.

Solutia

Am atins scopurile propuse prin realizarea unui site de prezentare clar, cu navigatie intuitiva si versiune optimizata pentru telefoane mobile si tablete. Prezentarile bine structurate, insotite de imagini si video, au fost concepute astfel incat potentialii clienti ai FAE Drones sa isi identifice rapid solutia potrivita. Sistemul CMS.AXART a reprezentat solutia tehnica ideala pentru integrarea design-ului particularizat, si pentru gestionarea continutului site-ului.

Rezultatele

Site-ul prezinta eficient atat serviciile furnizate cat si produsele realizate de FAE Drones. Informatia este structurata cu claritate, galeriile de imagini pun in valoare atat aspectele tehnice cat si cele utilitare, iar capturile video din YouTube ilustreaza performantele aparatelor de zbor.

Impact SEO

La scurt timp dupa lansare, site-ul a avut o crestere naturala fara a fi necesare servicii SEO extinse, si a obtinut (mentinand in continuare) rezultate extraordinare in motoarele de cautare. Este clasat in primele 10 rezultate furnizate organic de Google pentru cautarile “Inspectie industriala”, “Cartografiere – GIS”, “Filmare aeriana”, “Fotografie aeriana”, “drone agricultura”, “drone securitate civila”, adica pentru toate serviciile prezentate de FAE-Drones.

 

Dacă vă plac rezultatele noastre și aveți un proiect digital interesant, trimiteți-ne un mesaj și hai să intrăm în contact.